Reset & Rewild

2 maanden programma

 

Voor als je even vastloopt

 

 

Reset & Rewild

Wanneer alles teveel is en je vastloopt in de ratrace van werk of gezin is het tijd om even stil te staan.  Maar waar zit jouw resetknop?
Als praten niet helpt, je gedachten alleen maar gaan dwalen en je blijft piekeren? Dan is het tijd om naar buiten te gaan! Door je te verdiepen in de natuur ga je jezelf beter begrijpen. En de belangrijkste pijlers van buitenvaardigheden zijn ook van toepassing op moderne uitdagingen.

De opzet

Een actief programma van drie dagen met tussentijds  3 x een oefening en inspiratie die je zelfstandig kunt doen. Deze ontvang je digitaal. Iedere dag heeft een eigen thema en bestaat uit een combinatie van buitenvaardigheden en reflectieve oefeningen. De dagen duren van 10.00 tot 16.30

Praktische informatie

Het programma kan starten bij tenminste 3 deelnemers. De kosten voor het volledige programma zijn € 600 voor het gehele programma inclusief materiaalkosten en btw.

 

 

1) Vuur

Vuur is dé menselijke basis. Het gebruik van vuur gaat terug tot periodes waarin de moderne mens nog niet was ontstaan. Vuur wordt geassocieerd met energie, levensdoelen, liefde, passie en creatie. Wanneer jij in staat bent om het vuur te te maken en te onderhouden dan sta je in de lijn van alle beschavingen voor ons. Vuur is magie en je moet dit absoluut zelf doen om te ervaren wat dit persoonlijk voor jou kan betekenen.

2) Creatie

Mensen zijn meesters in het ‘maken’. Deze dag staat in het teken van creatie. Het kunnen bewerken van je omgeving geeft je controle over je mogelijkheden en vergroot je zelfredzaamheid en leert je bewust te zijn van de omgeving.  We gaan op zoek naar sporen en bruikbare natuur. Je gaat natuurlijk touw maken en leert een mes veilig te hanteren.

3) Deel van het geheel

Niks in de wereld bestaat los van iets anders. Alles is met elkaar verweven. In de natuur zijn dat complexe ecosystemen maar ook culturen, gezinnen en relaties zijn er allerlei factoren die met elkaar in balans horen te zijn om goed te functioneren. We onderzoeken de systemen waar je deel van uitmaakt en de rollen die je daarin vertolkt. Misschien wil je jouw rollen veranderen of op een andere manier onderdeel uitmaken van de systemen. Je maakt kennis met de verschillende triberollen en de kracht van verhalen.

Aanmelden

Wil je meedoen of meer informatie over dit programma vul dan onderstaand formulier in. 
Er is altijd telefonisch contact om na te gaan of dit programma aansluit op jouw wensen.

Reset & Rewild

14 + 8 =