Reset & Rewild

programma’s op maat

 

Voor als je een nieuwe koers wilt uitstippelen
op het gebied van werk of thuis

 

 

Reset & Rewild

Het is fijn om geregeld even stil te staan en te kijken of jouw koers nog klopt.  De wereld draait namelijk toch wel door en to -do lijstjes zijn als ze af zijn meteen al weer gevuld met nieuwe taken.

Dus sta eens stil bij de volgende vragen: Loop je nog de richting op die klopt met jouw plannen voor het leven? Krijg je voldoende inspiratie? Ervaar je iets wat past bij termen als, voldoening, roeping of vervulling? Leef je jouw beste versie van jouw eigen levensplan?

Misschien ben je al een tijdje aan het nadenken over wat je nu écht graag zou willen. Wanneer je gedachten gaan spoken en je blijft piekeren, is het tijd om naar buiten te gaan! Door je te verdiepen in de natuur ga je jezelf beter begrijpen. Alles wat je buiten leert blijkt ook binnen een praktisch handvat te zijn. Bekijk onze verschillende resetprogramma’s.

Individueel - voor jou

In een persoonlijk programma onderzoeken we jouw vragen en krijg je handvatten mee om nieuwe stappen te onderzoeken en te zetten. 

Een individueel traject kan ook gevolgd worden in het kader van begeleiding vanuit de WMO. Hiervoor werk ik samen met de zorgorganisatie Zinvolledig uit de regio Arnhem Nijmegen.

 

Carriere op Koers

Momenteel in ontwikkeling een special voor werknemers die opzoek zijn naar nieuwe kansen en nieuwe koersen in hun carriere. 

 

 

Aanmelden

Wil je meedoen of meer informatie over de mogelijkheden vul dan onderstaand formulier in. 

Reset & Rewild

11 + 14 =