Coaching

zicht op jouw leven (life coaching)

zicht op jullie relatie (relatie coaching)

 

Zicht op jouw leven

Zoveel keuzes en zoveel mogelijkheden en hoe weet je nu waar je goed aan doet? Is het wel of niet verstandig om te kiezen voor een andere baan? Life coaching richt zich op jou als persoon. Wie ben jij? Wat is voor jou belangrijk. Kun je het pad ingaan dat je voor jezelf kiest of zijn er stemmen in je hoofd die je van alles adviseren? Welke plannen liggen er op de kast? In een één op één traject pakken we jouw vragen en jouw situatie als uitgangspunt. Naar aanleiding daarvan stemmen we af wat het beste bij jou past. Soms is 1 afspraak al voldoende om weer op weg te gaan in andere situaties zien we elkaar een paar keer. Ik streef ernaar om binnen max. 4 dagdelen met jou concreet een plan te hebben waar je mee verder kunt. 

Zicht op jullie relatie

Relaties van nu zijn anders dan relaties van vroeger. Esther Perel stelt heel mooi: “de kwaliteit van je relaties is bepalend voor de kwalitiet van jouw leven”.  Een relatie is bijna een levend bouwerk wat 2 personen samen neerzetten. Dat betekent dat je hier constant onderhoud aan kunt plegen. Wanneer er kinderen zijn veranderd alles. Hoe kun je omgaan met deze nieuwe dynamiek of hoe vinden jullie elkaar terug? Bewust en onbewust zijn er behoorlijk veel taboes in de maatschappij. Maar het gaat alleen om jullie samen. Welke relatievorm werkt voor jullie? Welke weg willen jullie in? Miijn relatiecoaching richt zich op stellen die van elkaar houden en nieuwe wegen zoeken om elkaar te vinden. 

Buiten of in de tipi

We spreken af op een buitenlocatie of in een prachtige en sfeervolle tipi met kachel. Daar hebben we de tijd om samen jouw of jullie vragen te verdiepen. De tipi wordt opgezet in de regio veluwezoom

Onderstaande prijzen zijn uitsluitend voor individuele en partnertrajecten, inclusief btw. 

Lockdown deal:

Prijs per dagdeel van 2,5 uur  € 125 (was 175)
bijvoorbeeld 10.00 – 12.30
Prijs per dag van 5 uur € 195 (was 275)
bijvoorbeeld 10.00 – 15.00

 

 

Aanmelden

Na je aanmelding volgt er altijd een telefonisch contactmoment om al je vragen te beantwoorden en samen te onderzoeken wat voor soort programma voor jou het best passend is.

Voor jou!

4 + 11 =