Coaching

zicht op jouw leven

zicht op jullie relatie

 

Zicht op jouw leven

Je wilt iets onderzoeken of aanpakken in je leven. Misschien een nieuwe baan, andere levenskeuzes of het aanscherpen van plannen die er al een tijdje zijn. Je agenda zit vol en je wilt liever op jouw tijd en binnen jouw mogelijkheden een verdiepingstraject. In een één op één traject pakken we jouw vragen en jouw situatie als uitgangspunt. Naar aanleiding daarvan stemmen we af wat het beste bij jou past. Soms is 1 afspraak al voldoende om weer op weg te gaan in andere situaties zien we elkaar een paar keer. Ik streef ernaar om binnen max. 4 afspraken met jou concreet af te ronden. 

Zicht op jullie relatie

Relaties van nu zijn anders dan relaties van vroeger. Esther Perel stelt heel mooi: “de kwaliteit van je relaties is bepalend voor de kwalitiet van jouw leven”.  Een relatie is bijna een levend bouwerk wat 2 personen samen neerzetten. Dat betekent dat je hier constant onderhoud aan kunt plegen. Wanneer er kinderen zijn veranderd alles. Hoe kun je omgaan met deze nieuwe dynamiek of hoe vinden jullie elkaar terug? Hoe staat het met jullie samen? Is er nog sprake van liefde en intimiteit? Welke weg willen jullie in? Miijn relatiecoaching richt zich op stellen van elkaar houden maar nieuwe wegen zoeken om elkaar te vinden. 

In de tipi

We spreken af in een prachtige en sfeervolle tipi met kachel. Daar hebben we de tijd om samen jouw of jullie vragen te verdiepen. De titpi wordt opgezet in de regio veluwezoom

Onderstaande prijzen zijn uitsluitend voor individuele en partnertrajecten, inclusief btw. 

Prijs per dagdeel van 2,5 uur  € 200
Prijs per dag van 5 uur € 350 

 

 

Aanmelden

Na je aanmelding volgt er altijd een telefonisch contactmoment om al je vragen te beantwoorden en samen te onderzoeken wat voor soort programma voor jou het best passend is.

Voor jou!

1 + 7 =